SGS Advocats

SGS Advocats és un despatx professional amb seu a Barcelona especialitzat en les àrees de pràctica del Dret de Família, Protecció del Menor i Mediació. Liderat per Silvia Giménez-Salinas Colomer i María Giráldez de Luis, el nostre compromís és oferir als nostres clients serveis jurídics professionals en aquelles àrees que formen part del nostre expertise.

Treballem en col·laboració amb els millors especialistes en Dret Penal, Dret Fiscal i Tributari, sempre amb l’objectiu d’oferir als nostres clients un plantejament integral i un servei global de tots els seus interessos.

La nostra metodologia de treball està basada en els principis següents:
· Prestar al nostre client un servei de màxima qualitat a través d’una atenció personalitzada.
· El ferm compromís amb el client per trobar solucions que condueixin a l’èxit en les seves peticions i representar els seus interessos amb la màxima dedicació.
· Un equip de lletrats amb experiència en les nostres àrees de pràctica, que aporten els coneixements i les habilitats necessàries per a desenvolupar de manera eficient els encàrrecs professionals.

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

SILVIA GIMÉNEZ-SALINAS COLOMER

sgs_retrato_silvia_web_bn_02És llicenciada en Dret i diplomada en Criminologia per la Universitat de Barcelona (1980-1984), especialitzada en Dret de Família i Dret Canònic (1985). Va ser nomenada Degana de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona exercint el seu càrrec dels anys 2005 al 2009. Durant tota la seva trajectòria professional ha exercit com advocada especialitzada en Dret Privat, Dret Civil i de Família, tant en l’àmbit Nacional com en l’Internacional. Des de l’any 2001 és experta en Mediació Familiar, amb una especial preocupació pels drets de protecció de la infància.

Actualment és Presidenta de la Federació de Col·legis d’Europa, membre de l’Observatori de Dret Civil de Catalunya i Presidenta del Instituto de Investigación Aplicada de la Abogacía.

Dins la seva activitat com a docent, destaca la seva participació en el Màster de l’Advocacia en la matèria del Dret de Família.

Durant la seva dilatada trajectòria professional ha presidit diversos organismes de reconegut prestigi dins el món de l’Advocacia, com són: el Consell dels Il·lustres Col·legis d’Advocats de Catalunya (CICAC); la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia del Consejo General de la Abogacía Española (CGAE); l’Associació Intercol·legial Catalana; l’Associació Catalana d’Arbitratge; la Comissió de Relacions amb l’Administració de Justícia de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona (ICAB).

Linkedin-icon
Connecta amb Silvia Giménez-Salinas Colomer a LinkedIn

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·

MARÍA GIRÁLDEZ DE LUIS

sgs_retrato_maria_web_bn_05-2Advocada i mediadora. És Llicenciada  en Dret per la Universidad Rey Juan Carlos de Madrid, i Maîtrise en Droit privé per l’Université Paris XI (Francia) l’any 2005. Va començar el seu exercici de l’advocacia a Madrid l’any 2006 i des del principi s’ha espezialitat en Dret de família i infància. Des de l’any 2015 exerceix com a mediadora civil en l’àmbit de la família. Des del 2016 co-dirigeix el Màster en Dret de Família i Successions de l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Especialitzada en Dret de Família internacional, participa a conferències i congressos sobre Dret de Família i protecció de menors, a nivell nacional i internacional.

Ha estat part de l’equip d’investigació del Programa DAPHNE – CARTA EUROPEA, sobre el projecte L’AVOCAT DES FEMMES VICTIMES DE VIOLENCE, amb recolzament i finançament de la Unió Europea.

Linkedin-icon
Connecta amb María Giráldez de Luis a LinkedIn

· · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · · ·
Tornar al menú